Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Foodlink: Παροχή εγγυήσεων υπέρ θυγατρικών ενέκρινε η Γ.Σ.

Την παροχή εγγυήσεων υπέρ θυγατρικών εταιριών, τη διάθεση δωρεάν μετοχών σε εργαζομένους της και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Foodlink.

Foodlink: Παροχή εγγυήσεων υπέρ θυγατρικών ενέκρινε η Γ.Σ.
Η εταιρία Foodlink γνωστοποιεί ότι στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση στην οποία παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 89,63 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή 10.397.885 μετοχές σε σύνολο 11.600.888.

Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η γενική συνέλευση, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την παροχή εταιρικής εγγύησης προς την Τράπεζα Αττικής και την Εθνική Τράπεζα υπέρ της θυγατρικής Velos Trans A.E., καθώς και την παροχή εταιρικής εγγύησης προς την Τράπεζα Αττικής υπέρ της θυγατρικής Transport Link A.E.

Ακόμη αποφάσισε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα διοικεί την εταιρία για πέντε έτη, δηλαδή μέχρι την 22 Ιουνίου 2020 και το οποίο απαρτίζεται από τους κάτωθι:

- Βασίλειος Καρακουλάκης – Πρόεδρος,
- Αχιλλέας Μάμαλης – Διευθύνων Σύμβουλος,
- Ελευθέριος Ελευθεριάδης - Μέλος,
- Αθανάσιος Στούμπης - Μέλος,
- Παναγιώτης Μπόμπολης – Μέλος,
- Αθανάσιος Τσιώνης – Μέλος,
- Ιωάννης Παπαδόπουλος – Μέλος,
- Αθανάσιος Σκαρλάτος – Μέλος,
- Γεώργιος Ξανθάκης – Μέλος,
- Δημήτρης Καλλιγέρης - Μέλος

Επιπλέον, η Γ.Σ. ενέκρινε τη δωρεάν διάθεση 64.510 ιδίων μετοχών που έχει στην κατοχή της, σε εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρίας με κριτήριο την ατομική εργασιακή τους απόδοση και προσφορά στην εταιρία και εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την υλοποιήσει της απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v