Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Πρόγραμμα αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, την Επιτροπή Ελέγχου καθώς και πρόγραμμα αγοράς έως 2.000.000 ιδίων μετοχών ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Motor Oil που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου.

Motor Oil: Πρόγραμμα αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Η Motor Oil ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε την 17η Ιουνίου 2015 στις 12.30 στο ξενοδοχείο Athens Plaza και όπου παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 68,80% του μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε μεταξύ άλλων πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας.

Το πρόγραμμα προβλέπει αγορά έως 2.000.000 ιδίων μετοχών, με ανώτατη τιμή αγοράς τα 10 ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμή αγοράς τα 4 ευρώ ανά μετοχή. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 18/6/2015 έως 16/6/2017.

Οι αγορές μετοχών θα πραγματοποιηθούν μέσω του mέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών Πειραιώς ΑΕΠΕΥ. Οι ίδιες μετοχές, εφόσον αποκτηθούν, θα διαγραφούν (με απόφαση μεταγενέστερης γενικής συνέλευσης) ή θα διατεθούν μέσω του Χρηματιστηρίου (σε περίπτωση που κριθεί ότι είναι προς το συμφέρον της εταιρίας) με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Επιπλέον, η Γ.Σ. εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, τα μέλη του οποίου είναι: Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης, Ιωάννης Ν. Κοσμαδάκης, Πέτρος Τζ. Τζαννετάκης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, Μιχαήλ - Ματθαίος Ι. Στειακάκης, Θεοφάνης Χρ. Βουτσαράς, Νίκη Δ. Στουφή, Κωνσταντίνος Β. Μαραβέας, Αντώνης Θ. Θεοχάρης.

Τα δύο τελευταία μέλη του Δ.Σ είναι μη εκτελεστικά ανεξάρτητα. Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Η Γ.Σ. όρισε επίσης την Επιτροπή Ελέγχου η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής: Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης (Πρόεδρος), Αντώνης Θ. Θεοχάρης (Μέλος), Κωνσταντίνος Β. Μαραβέας (Μέλος). Αναπληρωματικό Μέλος: Νίκη Δ. Στουφή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v