Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Προχωρά η αποκατάσταση βλάβης σε Θεσ/νικη

Μέσα σε χρόνους μικρότερους των αρχικά προβλεφθέντων πραγματοποιούνται οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης που είχε προκληθεί στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Θεσσαλονίκης στις 28 Ιουνίου 2007.

ΔΕΗ: Προχωρά η αποκατάσταση βλάβης σε Θεσ/νικη
Μέσα σε χρόνους μικρότερους των αρχικά προβλεφθέντων πραγματοποιούνται οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης που είχε προκληθεί στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Θεσσαλονίκης στις 28 Ιουνίου 2007 αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα:

• Μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης του Αυτομετασχηματιστή Νο2 αλλά και των λοιπών ζημιών του ΚΥΤ Θεσσαλονίκης, εκτιμάται ότι η επισκευή του θα ολοκληρωθεί στις 22.7.2007.

• Καταβάλλονται έντονες προσπάθειες για την εγκατάσταση και λειτουργία νέου Αυτομετασχηματιστή σε αντικατάσταση του κατεστραμμένου στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2007. Η αρχική πρόβλεψη ήταν ότι, ο κατεστραμμένος Αυτομετασχηματιστής θα αντικατασταθεί και θα τεθεί σε λειτουργία περί τα τέλη προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης στο ΚΥΤ Θεσσαλονίκης χρησιμοποιείται αυξημένος αριθμός εξειδικευμένων συνεργείων.

Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) έθεσαν σε λειτουργία εναλλακτικά λειτουργικά σχήματα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εξυπηρέτηση του φορτίου από τους εν λειτουργία Αυτομετασχηματιστές, ακόμη και σε ημέρες υψηλών φορτίων, όπως ήταν η σημερινή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v