Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑτΕ: Αναβολή Γ.Σ. λόγω έλλειψης απαρτίας

Αναβλήθηκε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ λόγω έλλειψης απαρτίας. Στη Συνέλευση παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή εκπροσωπούμενοι, 56 μέτοχοι.

ΑτΕ: Αναβολή Γ.Σ. λόγω έλλειψης απαρτίας
Αναβλήθηκε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ λόγω έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Στη Συνέλευση παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή εκπροσωπούμενοι, 56 μέτοχοι. Οι μετοχές που δεσμεύθηκαν εμπροθέσμως ανέρχονται σε 21.751.054, δηλαδή ποσοστό 55,81 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, και εκπροθέσμως 1 μετοχές δηλαδή ποσοστό 0,00%.

Η συνολική συμμετοχή στη Συνέλευση ανέρχεται σε 21.751.055 μετοχές/ψήφους, ήτοι ποσοστό 55,81% επί του μετοχικού κεφαλαίου.

Μεταξύ των θεμάτων περιλαμβανόταν Λήψη απόφασης για την απόσχιση του κλάδου παραγωγής, κατασκευής, εμπορίας αλουμίνας, αλουμινίου, μεταλλευτικών υλικών, μετάλλων της Εταιρείας, με ημερομηνία κατάρτισης λογιστικής κατάστασης μετασχηματισμού την 31.3.2007 και εισφοράς αυτού στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα συγκαλέσει Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία της αναβληθείσας από 11.07.2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v