Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Επεκτείνει το δίκτυο 3G σε όλη τη χώρα

Η COSMOTE, η εταιρία με την πιο ισχυρή κάλυψη στην Ελλάδα, επεκτείνει και το δίκτυο 3ης γενιάς της σε ολόκληρη τη χώρα. Ενισχύει και επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου 3G σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Cosmote: Επεκτείνει το δίκτυο 3G σε όλη τη χώρα
Η COSMOTE, η εταιρία με την πιο ισχυρή κάλυψη στην Ελλάδα, επεκτείνει και το δίκτυο 3ης γενιάς της σε ολόκληρη τη χώρα, τονίζεται σε ανακοίνωσή της.

Οι πελάτες της COSMOTE έχουν πλέον τη δυνατότητα, ακόμα και σε απομακρυσμένες ορεινές ή θαλάσσιες περιοχές, να κάνουν χρήση των προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών HSDPA που παρέχονται μέσω του δικτύου 3G, απολαμβάνοντας την ποιότητα και τις δυνατότητες επικοινωνίας σε ταχύτητες έως 3.6 Mbps.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE ενισχύει και επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου 3G σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Πλέον, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν ακόμα και σε μικρά νησιά, επαρχιακές περιοχές και πόλεις καθώς και σε τουριστικά αξιοθέατα να πλοηγηθούν στο Internet και να κατεβάσουν γρήγορα και εύκολα αρχεία και εφαρμογές χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Η COSMOTE θέλοντας να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για χρήση των νέων προηγμένων υπηρεσιών που υποστηρίζει το δίκτυο τρίτης γενιάς, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου που ήδη καλύπτει το 80% της ελληνικής επικράτειας.

Η COSMOTE εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 2006 την ευρυζωνική υπηρεσία HSDPA και παρέχει προηγμένες υπηρεσίες τρίτης γενιάς στους πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής που διαθέτουν 3G συσκευή, με τη χρησιμοποίηση της κάρτας που ήδη έχουν στην κατοχή τους (SIM ή USIM).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v