Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άβαξ: Έργο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ στο Ελ. Βενιζέλος

Η J&P Άβαξ ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου ”CONSTRUCTION OF ROADS AND UTILITIES INFRASTRUCTURE FOR THE NORTH WEST COMMERCIAL DEVELOPMENT AREA (NWCDA)”, συνολικής αξίας 7,5 εκατ. €, η οποία υπεγράφη στις 2/7/2007 μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της J&P Άβαξ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 15 μήνες.

Άβαξ: Έργο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ στο Ελ. Βενιζέλος
Η J&P Άβαξ ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου ”CONSTRUCTION OF ROADS AND UTILITIES INFRASTRUCTURE FOR THE NORTH WEST COMMERCIAL DEVELOPMENT AREA (NWCDA)”, συνολικής αξίας 7,5 εκατ. ευρώ, η οποία υπεγράφη στις 2/7/2007 μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της J&P Άβαξ.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (Δ.Α.Α.) σκοπεύει να προχωρήσει στην εμπορική αξιοποίηση της βορειοδυτικής περιοχής (NWCDA) του αεροδρομίου, έκτασης 175.000 τ.μ. περίπου. Η περιοχή NWCDA βρίσκεται κοντά στο βόρειο όριο του αεροδρομίου στα Σπάτα, δυτικά της βάσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Στη σύμβαση περιλαμβάνονται όλες τις απαραίτητες εργασίες για την κατασκευή οδών πρόσβασης, έργων υποδομής και δικτύων για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων όλων των νέων παροχών με τα υφιστάμενα συστήματα του αεροδρομίου.

Το αντικείμενο των εργασιών που θα εκτελεστούν περιλαμβάνει Χωματουργικές Εργασίες, Οδοποιία, Τοίχους Αντιστήριξης, Περιφράξεις, Συστήματα Απορροής Υδάτων, Μετατόπιση υπαρχόντων δικτύων και καλωδίων, Κατασκευή καναλιών καλωδίων Μέσης Τάσης (Μ.V.), Χαμηλής Τάσης (L.V.) και Πληροφορικής (IT&T), Ηλεκτρικά Συστήματα Τροφοδοσίας, Νέο Κτίριο Υποσταθμού, Φωτισμό οδών και περιφράξεων, Σύστημα Πόσιμου Νερού, Σύστημα Πυρόσβεσης, Σύστημα Αποχέτευσης, Σύστημα Φυσικού Αερίου, Σύστημα Ποτίσματος και Εργασίες Πρασίνου.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 15 μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v