Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Διευκρινίσεις για ΕΥΑΘ και Suez

Ως απόπειρα ”μαζέματος” ερμηνεύεται η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ περί ανεπιβεβαίωτων φημών για την ΕΥΑΘ την ώρα που υπήρξαν επώνυμες δηλώσεις στο Βήμα για το θέμα.

ΕΥΔΑΠ: Διευκρινίσεις για ΕΥΑΘ και Suez
Ως απόπειρα ”μαζέματος” ερμηνεύεται η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ περί ανεπιβεβαίωτων φημών για την ΕΥΑΘ, την ώρα που υπήρξαν επώνυμες δηλώσεις στο ”Βήμα” για το θέμα.

Οπως αναφέρει η εταιρία τα αναφερόμενα σε μερίδα των ΜΜΕ (ΒΗΜΑ της 8.7.2007 και EURO2DAY της 9.7.2007) για ενδιαφέρον της ΕΥΔΑΠ να δραστηριοποιηθεί στη Βόρειο Ελλάδα, και ειδικότερα στην περιοχή που δραστηριοποιείται η ΕΥΑΘ, προέρχονται προφανώς από ανεπιβεβαίωτες φήμες.

Η ΕΥΔΑΠ δεν γνωρίζει ποια είναι σχετικώς τα ενδιαφέροντα της Suez ή τι ανακοινώνεται ενδεχομένως από την ΕΥΑΘ ή άλλες πηγές. Καμιά, όμως, σχετική απόφαση δεν έχει ούτε ληφθεί ούτε συζητηθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΥΔΑΠ, συμπληρώνει η εταιρία.

Όταν και αν στο μέλλον υπάρξει σχετικό θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων, η ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσει εγκαίρως τη χρηματαγορά και το επενδυτικό κοινό όπως οι αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ο νόμος ορίζουν.

Aλλωστε, για να επεκτείνει η ΕΥΔΑΠ τις υπηρεσίες της παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης σε άλλες περιοχές, απαιτείται η έκδοση, κατά περίπτωση, προεδρικών διαταγμάτων και υπουργικών αποφάσεων, όπως ορίζουν το άρθρο 8 παρ.3 Ν.2744/1999 και το άρθρο 4 παρ.1 (α) του Καταστατικού της τονίζει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v