Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Envitec: Αίτημα μετόχου για επιστροφή κεφαλαίου

Την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,31 ευρώ ανά μετοχή καλείται να εγκρίνει η τακτική γενική συνέλευση της Envitec που θα συγκληθεί στις 22 Ιουνίου. Το θέμα εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη κατόπιν αιτήσεων μετόχου.

Envitec: Αίτημα μετόχου για επιστροφή κεφαλαίου
Η εταιρία Envitec ενημερώνει ότι κατόπιν της από 3.06.2015 αιτήσεως μετόχου σύμφωνα με την παρ. 2 άρθρου 39 κ.ν. 2190/ 1920, στην ημερήσια διάταξη της ετήσιας τακτικής γενική συνέλευση που έχει συγκληθεί για τις 22 Ιουνίου 2015, έχει προστεθεί το παρακάτω θέμα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων: «Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας ποσού 0,31 ευρώ ανά μετοχή και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους».

Υπενθυμίζεται ότι στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας, που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 20.00, στην έδρα της, Αγ. Ιωάννου 12-14 στο Χαλάνδρι, τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν:

1. Υποβολή και Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2014, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, από κάθε σχετική ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για την χρήση 2014.

3. Εκλογή Ορκωτών Λογιστών Ελεγκτών, Μελών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2015 και καθορισμός αμοιβής τους.

4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Δ.Σ. και προέγκριση αμοιβών για το χρονικό διάστημα μέχρι την σύγκλιση της επόμενης Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως.

5. Απόφαση για το ύψος του μερίσματος που θα διανεμηθεί και του τακτικού αποθεματικού.

6. Έγκριση συμμετοχής Μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών στελεχών της Εταιρείας στην Διοίκηση άλλων Εταιρειών οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

7. Έγκριση με βάση το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 συμβάσεων της εταιρίας με συνδεδεμένες εταιρίες και λοιπά πρόσωπα που εμπίπτουν στην παρ. 5 άρθρου 23α κ.ν. 2190/1920.

8. Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της Εταιρίας

9. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

10. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v