Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αγονος ο διαγωνισμός-επαφές με Intralot

Συνεδρίασε και χθες το ΔΣ του ΟΠΑΠ όπου ελήφθη και (τυπικά) η απόφαση για να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός της τεχνικής αναβάθμισης του Οργανισμού. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα Τρίτη πριν το άνοιγμα της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΟΠΑΠ: Αγονος ο διαγωνισμός-επαφές με Intralot
Συνεδρίασε και χθες το ΔΣ του ΟΠΑΠ όπου ελήφθη-όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές-και τυπικά, η απόφαση για να κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός της τεχνικής αναβάθμισης του Οργανισμού.

Η απόφαση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα Τρίτη πριν το άνοιγμα της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η απόφαση στηρίχθηκε εν μέρει σε νομική γνωμοδότηση που έκρινε αδύνατη την συνέχιση του διαγωνισμού, μετά την παραίτηση δύο ακόμα μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΔΣ του ΟΠΑΠ θα επανασυνεδριάσει και αύριο Τετάρτη το απόγευμα, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το τι θα κάνει ο Οργανισμός.

Την ίδια μέρα το πρωί όμως θα συνεδριάσει και μια νέα επιτροπή του ΟΠΑΠ που αποτελείται από μέλη του ΔΣ και που έχει επιφορτισθεί με την διαπραγμάτευση με την Intralot της απ’ ευθείας ανάθεσης σ’ αυτήν του θέματος των τερματικών.

Δηλαδή της περαιτέρω επέκτασης στην προηγούμενη εξαμηνιαία επέκταση της προυπάρχουσας πολυετούς σύμβασης μεταξύ των δύο μερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v