Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mediterra: Ο.Κ. από Γ.Σ. για Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας

Την ίδρυση Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Mediterra που συγκλήθηκε στις 5 Ιουνίου

Mediterra: Ο.Κ. από Γ.Σ. για Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας

Η εταιρία Mediterra ανακοινώνει ότι στις 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, παρουσία 7 μετόχων που εκπροσωπούσαν συνολικά 6.488.540 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 88,88 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Η γενική συνέλευση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2014 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

ΘΕΜΑ 2ο : Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης από 01.01.2014 έως 31.12.2014.

ΘΕΜΑ 3ο : Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την εταιρική χρήση 2015.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε για τη χρήση του 2015 ως τακτικό ελεγκτή τον ορκωτό ελεγκτή λογιστή κ. Βανόπουλο Γεώργιο με αριθμό μητρώου ΣΟΕΛ 20671 και αναπληρωματικό ελεγκτή τον κ. Γιώγο Δημήτριο με αριθμό ΣΟΕΛ 27901, της εταιρείας Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε.

ΘΕΜΑ 4ο : Ίδρυση Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Μαστίχας.

ΘΕΜΑ 5ο : Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις. Δεν λήφθηκε απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v