HOL: Τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. αποφάσισε η ΓΣ

Την υποβολή αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των μετοχών της hellas online από το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η Vodafone, μοναδικός μέτοχος της εισηγμένης, σε αυτόκλητη έκτακτη γενική συνέλευση στις 5 Ιουνίου.

HOL: Τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. αποφάσισε η ΓΣ
Η Hellas Online ανακοινώνει ότι η Vodafone, μοναδικός της μέτοχος, συνήλθε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και επί της οδού Αδριανείου 2 και Παπαδά, σε αυτόκλητη καθολική έκτακτη γενική συνέλευση.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση αντιπροσωπεύθηκε το σύνολο των κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Hellas Online, ήτοι 179.707.771 κοινές ονομαστικές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, επί συνόλου 179.707.771 τέτοιων (ποσοστό 100%), με παριστάμενο το μοναδικό μέτοχο της εταιρίας.

Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, ως ακολούθως :

Επί του πρώτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως, η γενική συνέλευση των μετόχων ομόφωνα και παμψηφεί διά ψήφων 179.707.771, επί συνόλου 179.707.771, αποφάσισε :

i. τη διαγραφή των κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Hellas Online από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή σχετικής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του Ν. 3371/2005, ως ισχύει, και

ii. την παροχή σχετικής εξουσιοδότησης σε Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την υλοποίηση της εν λόγω απόφασης με τη διενέργεια των απαραίτητων πράξεων, ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα και την υποβολή της προβλεπόμενης στο άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005, αίτησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να αποφασιστεί η διαγραφή των κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Hellas Online από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επί του δεύτερου θέματος, η Γενική Συνέλευση των μετόχων ομόφωνα και παμψηφεί επικύρωσε την ανακοινωθείσα από το Διοικητικό Συμβούλιο εκλογή:

i. του κ. Ν. Παρασκευόπουλου, με την από 23.07.2014 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας, ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ν. Βλαχόπουλου.

ii. των κ. Δ. Γρηγοράτου, Αχ. Κανάρη, Π. Γεωργιόπουλου και Φρ. Μελίσσα, με την από 25.11.2014 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, ως νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ. Δ. Κλώνη, Κ. Κόκκαλη, Γ. Άννινου και Ελ. Βασιλάκη καθώς και του κ. Ηλ. Μοσχονά, ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Κ. Αντωνόπουλου

iii. του κ. Β. Αντωνίου, με την από 25.02.2015 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Ηλ. Μοσχονά.

Επί του τρίτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση των μετόχων ομόφωνα και παμψηφεί επικύρωσε:

i. την από 16.09.2014 εκλογή του κ. Ν. Παρασκευόπουλου, μη εκτελεστικού κατά την εν λόγω περίοδο μέλους Δ.Σ., ως νέου μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής, σε αντικατάσταση του κ. Ν. Βλαχόπουλου

ii. την από 18.03.2015 εκλογή των κ. Αν. Κεραστάρη, μη εκτελεστικού μέλους, και Β. Αντωνίου, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, ως νέων μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής σε αντικατάσταση αντίστοιχα των κ. Ν. Παρασκευόπουλου και K. Αντωνόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v