FF Group: Στις 26/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

Την επιστροφή κεφαλαίου, τη μη διανομή μερίσματος και την αγορά ιδίων μετοχών καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της FF Group στις 26/6.

FF Group: Στις 26/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η FF Group, στις 26 Ioυνίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μμ, στα γραφεία της Εταιρείας στον Άγιο Στέφανο Αττικής, 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2014 – 31η Δεκεμβρίου 2014, έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων της παραπάνω χρήσεως, και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή.

2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των καθαρών κερδών της χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2014 – 31η Δεκεμβρίου 2014 και τη μη διανομή μερίσματος κερδών στους μετόχους.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2014.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή για τη χρήση 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους για τη χρήση αυτή.

5. Έγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που καταβλήθηκαν στη χρήση 2014 και προέγκριση των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2015.

6. Έγκριση παροχής εγγυήσεων και ταμειακών διευκολύνσεων (συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) υπέρ και προς εταιρείες του ομίλου συνεδεμένων με την Εταιρεία σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθρου 42 ε του Ν. 2190/1920 και παροχή αδείας και εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της Εταιρείας για την υλοποίηση των ανωτέρω..

7. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών και προσδιορισμός της κατώτερης τιμής αγοράς στο ποσό των πέντε (5,00) Ευρώ και της ανώτερης στο ποσό των πενήντα (50,00) Ευρώ.

8. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

9. Ισόποση Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου, επιστροφή μετρητών στους μετόχους και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

10. Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

11. Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v