Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 26 Ιουνίου η γενική συνέλευση της Alpha Bank

Τις πράξεις του διοικητικού συμβουλίου και των εντολοδόχων της τράπεζα στο πλαίσιο των διαδικασιών συγχώνευσή της με την Diners Club καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική Γ.Σ. της Alpha Bank που θα συγκληθεί στις 26 Ιουνίου.

Στις 26 Ιουνίου η γενική συνέλευση της Alpha Bank
Η Alpha Bank συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσεως 2014, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2015 και έγκριση της αμοιβής των.

4. Έγκριση της αμοιβής των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Έγκριση των πράξεων του Διοικητικού Συμβουλίου, και των εντολοδόχων, της Alpha Τραπέζης στο πλαίσιο συγχωνεύσεως της τελευταίας δι' απορροφήσεως της «ΝΤΑΪΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ».

6. Χορήγηση αδείας, κατ' άρθρο 23, παρ. 1, του κ.ν. 2190/1920, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, ως και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς προς την Τράπεζα σκοπούς.

Σε περίπτωση που, κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνελεύσεως δεν επιτευχθεί η εκ του Καταστατικού οριζομένη απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, θα συνέλθει πρώτη επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την 7 Ιουλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 και, επί μη επιτεύξεως κατ' αυτήν απαρτίας, δευτέρα επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση την 18 Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00, αμφότερες στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.

Νεώτερες προσκλήσεις για τις επαναληπτικές τακτικές γενικές συνελεύσεις δεν θα δημοσιευθούν, θέματα δε Ημερησίας Διατάξεως αυτών θα είναι εκείνα επί των οποίων, σε προηγούμενη συνεδρίαση, δεν ελήφθησαν αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v