Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Tι θα ”κρίνει” την αποτίμηση της Tellas

Κρίσιμη για το μέλλον της Tellas θεωρείται η συνάντηση που θα έχει σήμερα ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, Ν. Σαουίρις. H ΔΕΗ φαίνεται να έχει προεξοφλήσει την αποχώρηση από την εταιρία, ενώ εκείνο που θα κρίνει τις εξελίξεις είναι το ύψος του τιμήματος.

ΔΕΗ: Tι θα ”κρίνει” την αποτίμηση της Tellas
της Χρύσας Λιάγγου

Κρίσιμη για το μέλλον της Tellas θεωρείται η συνάντηση που θα έχει σήμερα ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, Ν. Σαουίρις.

Θεωρείται βέβαιο ότι βασικό αντικείμενο της συνάντησης είναι η πρόταση εξαγοράς που έχει υποβάλλει ο κ. Σαουίρις για το ποσοστό της Tellas που κατέχει η ΔΕΗ.

Από πλευράς της ΔΕΗ φαίνεται να έχει προεξοφληθεί η αποχώρηση από την Tellas και αυτό που απασχολεί και που θα κρίνει τις εξελίξεις είναι το ύψος του τιμήματος.

Κομβικό σημείο φαίνεται ότι θεωρείται η αποτίμηση του δικτύου των 220 χιλ. χιλιομέτρων που κατέχει η ΔΕΗ και που έχει ενοικιάσει στην Tellas αλλά ανήκει στην κυριότητά της αλλά και το θέμα του πελατολογίου που η ΔΕΗ έχει προσφέρει στην Tellas και που αποτελούν το προσωπικό της Επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων.

Οι δύο αυτοί παράγοντες θεωρούνται σημαντικοί και φαίνεται ότι θα αποτελέσουν ξεχωριστό κομμάτι της αποτίμησης της συμμετοχής της ΔΕΗ βάσει της οποίας θα κριθεί και το προσφερόμενο τίμημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v