Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πλατφόρμα online πληρωμής από την International Life

Οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον μέσω του Pay Online να συμπληρώσουν τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο πληρωμής και να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Νέα πλατφόρμα online πληρωμής από την International Life

Μια επιπλέον δυνατότητα online πληρωμής των ασφαλίστρων τους προσφέρει στους πελάτες της η International Life μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Pay Online που παρέχεται σε συνεργασία με την Alpha Bank.

Όπως αναφέρει η εταιρία, οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον εύκολα, γρήγορα και απλά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://payonline.inlife.com.gr/, να συμπληρώσουν τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο πληρωμής και να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας MasterCard, VISA ή και AMEX, καθώς και μέσω προπληρωμένης κάρτας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για τον κλάδο αυτοκινήτου, ο πελάτης θα παραλαμβάνει ταυτόχρονα και το συμβόλαιό του σε μορφή pdf, το οποίο θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή του.

Η υπηρεσία Pay Online έρχεται να προστεθεί στις επιλογές των σύγχρονων και ευέλικτων δυνατοτήτων πληρωμής ασφαλίστρων της International Life όπως είναι το web banking και το phone banking.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Γιάννης Μπράβος, διευθύνων σύμβουλος της International Life: «Η International Life αποτελεί μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες εταιρίες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία της η οποία μας οδήγησε στην υλοποίηση μιας ακόμη υπηρεσίας για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών. Ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, η νέα μας υπηρεσία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό τόσο για την εξυπηρέτηση όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v