Entranet: Προς εισαγωγή στην παράλληλη αγορά των ΗΠΑ

Η Entranet δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας και είναι εξειδικευμένη στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, ενώ τα προϊόντα της, talk2lift και housemate, είναι πατενταρισμένα παγκοσμίως.

Entranet: Προς εισαγωγή στην παράλληλη αγορά των ΗΠΑ
Την πορεία εισαγωγής της στην παράλληλη αγορά των ΗΠΑ παρουσίασε η εταιρία Entranet, στο πλαίσιο του Money Show 2015, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο Hyatt.

Μετά την παρουσίαση τον κ. Παπαγεωργίου, εκτελεστικό διευθυντή της Entranet, συγχάρηκαν η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Καλυψώ Γούλα, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της Τεχνόπολης κ. Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος του ΚΕΠΑ κ. Θωμάς Αλγιαννάκογλου και πολλοί άλλοι.

Η Entranet E.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας και είναι εξειδικευμένη στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Τα προϊόντα της, talk2lift και housemate, είναι πατενταρισμένα παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Entranet ανακηρύχτηκε "National Champion" στην κατηγορία της Καινοτομίας από τα European Business Awards.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v