Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Σημαντικές ανακατατάξεις σε ηγετική πυραμίδα

Σημαντικές ανακατατάξεις στην ηγετική πυραμίδα της Marfin Popular Bank Public Co Ltd αποφάσισε κατά τη σημερινή του Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Νέα Εκτελεστική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο κ. Ελευθέριος Χιλιαδάκης και μέλη οι κ.κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, Χρίστος Στυλιανίδης, Ευθύμιος Μπουλούτας και Παναγιώτης Κουννής.

MPB: Σημαντικές ανακατατάξεις σε ηγετική πυραμίδα
Σημαντικές ανακατατάξεις στην ηγετική πυραμίδα της Marfin Popular Bank Public Co Ltd αποφάσισε κατά τη σημερινή του Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ ενισχύεται με τους κ.κ. Παναγιώτη Κουννή και Ευθύμιο Μπουλούτα, ενώ παραιτήθηκε ο Κυριάκος Μάγειρας που αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της θυγατρικής του Ομίλου ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Διορίζονται τρεις Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι. O κ. Χρίστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Θυγατρικών Αλλων Χωρών και Διεθνών Δραστηριοτήτων Ομίλου, ο κ. Ευθύμιος Μπουλούτας Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας και ο κ. Παναγιώτης Κουννής Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Κύπρου.

Επίσης εξελέγη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο κ. Ελευθέριος Χιλιαδάκης και μέλη οι κ.κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, Χρίστος Στυλιανίδης, Ευθύμιος Μπουλούτας και Παναγιώτης Κουννής.

Για θέματα στρατηγικής του Ομίλου, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου, θα πλαισιώνεται από τους κ.κ. Matteo Stefanel και Δημήτρη Σπανοδήμο.

Το Δ.Σ. προέβη, επίσης, σε ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στην Τράπεζα, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις του Ομίλου.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Ελευθέριο Χιλιαδάκη για τις υπηρεσίες του ως Διευθύνων Σύμβουλος Εργασιών Ελλάδας και τον συνεχάρη για την επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση της τριπλής συγχώνευσης στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v