Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

METKA: Συμμετοχή στην έκθεση Power Gen

Το έργο Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας, που έχει ήδη από 31/5/07 ολοκληρωθεί κατασκευαστικά, στο ενεργειακό κέντρο της Endesa Hellas στον Άγ. Νικόλαο Βοιωτίας, παρουσίασε μεταξύ άλλων η ΜΕΤΚΑ κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης ενέργειας Power Gen Europe που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη.

METKA: Συμμετοχή στην έκθεση Power Gen
Η ΜΕΤΚΑ, διεθνής και εξειδικευμένος κατασκευαστής έργων EPC, αναπτύσσεται και εδραιώνει τη θέση της στο ενεργειακό στερέωμα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Σε αυτό το πλαίσιο συμμετείχε ως εκθέτης στην ευρωπαϊκή έκθεση ενέργειας POWER GEN, η οποία διοργανώθηκε φέτος στη Μαδρίτη από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΜΕΤΚΑ, η POWER GEN EUROPE είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στον τομέα της ενέργειας στην Ευρώπη και αποτελεί πόλο έλξης των σημαντικότερων κατασκευαστών καθώς και σημείο συνάντησης των εξειδικευμένων στελεχών των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας.

Οι εκδηλώσεις της POWER GEN προσελκύουν το ενδιαφέρον διεθνούς φήμης τεχνικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων, με ειδικό ενδιαφέρον και ερευνητικό έργο σε ανάλογα θέματα.

Στη φετινή διοργάνωση, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ενεργειακού χώρου, όπως GENERAL ELECTRIC, ALSTOM, SIEMENS, HITACHI, MITSUBISHI, EON, ENDESA, ABB, MAN Group, ANSALDO, AUSTRIAN ENERGY & ENVIRONMENT, FOSTER WHEELER, POWER MACHINES κ.λπ., ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, υπερέβησαν τους 10.000, προερχόμενοι από περισσότερες από 85 χώρες.

Η παρουσία της ΜΕΤΚΑ, όπως επισημαίνεται, δεν περιορίστηκε στην απλή συμμετοχή και έκθεση των επιτευγμάτων και των δυνατοτήτων της στους επισκέπτες που μαζικά επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας.

Η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης ζήτησε από τη ΜΕΤΚΑ να παρουσιάσει το έργο Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας, που έχει ήδη από 31/5/07 ολοκληρωθεί κατασκευαστικά, στο ενεργειακό κέντρο της Endesa Hellas στον Άγ. Νικόλαο Βοιωτίας και αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μονάδα συμπαραγωγής της Ευρώπης.

Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια του συνεδριακού κύκλου που έλαβε χώρα στην έκθεση και παράλληλα με την παραδοσιακή εκθεσιακή δραστηριότητα.

Η επιτυχημένη παρουσία της ΜΕΤΚΑ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης η εταιρία, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους 300 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας πρέσβης στη Μαδρίτη κ. Γαβριηλίδης, ο CEO της Endesa κ. Rafael Miranda, ο CEO της Εndesa Europa κ. Jesus Olmos καθώς και εκπρόσωποι του υπουργείου Ανάπτυξης, της ΔΕΗ και όλων των σημαντικών εταιριών της παγκόσμιας ενεργειακής αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v