Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καράτζη: Γ.Σ. στις 13 Ιουνίου για διάθεση κερδών

Τη διάθεση κερδών της χρήσης 2014 και τις αμοιβές των μελών του διοικητικού συμβουλίου καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Καράτζη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου.

Καράτζη: Γ.Σ. στις 13 Ιουνίου για διάθεση κερδών
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Καράτζη και σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της, προσκαλούνται οι μέτοχοι σε τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο της εταιρίας «Nana Beach» στο Δράπανο του Δήμου Χερσονήσου, για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1.Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1/1 έως 31/12/2014, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα χρήση 2014.

3.Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

4.Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 2014.

5.Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6.Διάφορα άλλα θέματα.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα συγκληθεί α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση την 24η Ιουνίου 2015, στον ίδιο χώρο, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. Εφόσον δεν επιτευχθεί και κατά τη συνεδρίαση εκείνη η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία θα συγκληθεί β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση, στον ίδιο χώρο, την 5η Ιουλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πιθανών επαναληπτικών γενικών συνελεύσεων θα είναι τα αναφερόμενα ανωτέρω, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v