Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Metron Logistics με τη Mövenpick

Η Metron Logistics στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρίαΙ. Μηλόπουλος Ε.Π.Ε. ανέλαβε την αποθήκευση και διανομή των ελβετικών παγωτών Mövenpick.

Συνεργασία της Metron Logistics με τη Mövenpick

Μια νέα συμφωνία συνεργασίας στον τομέα των τροφίμων ανακοίνωσε η Metron Logistics με την εταιρία Ι. Μηλόπουλος Ε.Π.Ε., η οποία αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τα ελβετικά παγωτά Mövenpick.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των Mövenpick που αφορούν στην αποθήκευση και διανομή ξηρού φορτίου, καθώς και προϊόντων κατάψυξης στην Αττική.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αποθηκευτικοί χώροι διαφόρων θερμοκρασιών και τα ξεχωριστά πυροδιαμερίσματα της Metron Logistics, πάντα με βάση τις προδιαγραφές που θέτουν οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί, εξασφαλίζουν τον τρόπο αποθήκευσης των ιδιαίτερα ευαίσθητων τροφίμων που εμπορεύεται η Ι. Μηλόπουλος Ε.Π.Ε. Παράλληλα, τα ειδικά οχήματα διανομής με καταγραφικά θερμοκρασιών και λοιπών κινήσεων προσφέρουν πλήρη έλεγχο στην διανομή κατά την παράδοση.

Σημειώνεται ότι η Metron Logistics διαθέτει τη διεθνή πιστοποίηση αποθήκευσης και διακίνησης τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα. Από τον Οκτώβριο του 2014 παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού αποδεικτικού παράδοσης Proof of Delivery (P.O.D.) για τους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v