Υγεία: Γ.Σ. στις 21 Μαΐου για αντικατάσταση μελών Δ.Σ.

Την αντικατάσταση μελών του διοικητικού συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση του Υγεία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου.

Υγεία: Γ.Σ. στις 21 Μαΐου για αντικατάσταση μελών Δ.Σ.
Το Υγεία καλεί του μετόχου του σε τακτική γενική συνέλευση την Πέμπτη 21/05/2015 και ώρα 17.00, στο αμφιθέατρο της Κλινικής Μητέρα «Νικόλαος Λούρος», στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 6, προκειμένου να αποφασίσουν επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως:

1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2014 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2014.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2015.

4. Έγκριση αμοιβών και συμβάσεων σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

5. Έγκριση αντικατάστασης Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Έγκριση αντικατάστασης Μέλους Επιτροπής Ελέγχου.

7. Λοιπά θέματα – ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως, η τυχόν Α΄ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση θα συνέλθει την Πέμπτη 4/6/2015 και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v