Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Αποζημίωση 5,28 εκατ. ευρώ ζητά η PML

Αποζημίωση ύψους 20 εκατ. pln ή 5,28 εκατ. ευρώ ζητά το πολωνικό μονοπώλιο στις λοταρίες Polski Monopol Loteryjny από την Intralot, ισχυριζόμενο ότι η ελληνική εταιρία δεν ευθυγραμμίστηκε με τις συμβατικές της υποχρεώσεις, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr στις 6/6.

Intralot: Αποζημίωση 5,28 εκατ. ευρώ ζητά η PML
Αποζημίωση ύψους 20 εκατ. pln ή 5,28 εκατ. ευρώ ζητά το πολωνικό μονοπώλιο στις λοταρίες Polski Monopol Loteryjny από την Intralot, ισχυριζόμενο ότι η ελληνική εταιρία δεν ευθυγραμμίστηκε με τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Επισημαίνεται ότι η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr στις 6 Ιουνίου, για το οποίο η Intralot, σε ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές στις 7/6 είχε δηλώσει άγνοια (βλέπε διπλανή στήλη ”Διαβάστε επίσης”).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, η PML και η Intralot αναμένεται να οδηγηθούν σε διαδικασίες διαιτησίας στο Παρίσι, μετά το αίτημα της πολωνικής εταιρίας για αποζημίωση ύψους 5,28 εκατ. ευρώ από την Intralot.

”Ζητάμε αποζημίωση τουλάχιστον 20 εκατ. pln καθώς η συμφωνία συνεργασίας δεν εκπληρώθηκε σωστά”, δήλωσε ο Rafal Wiatr, διευθύνων σύμβουλος της PML.

Σύμφωνα πάντα με το πολωνικό δημοσίευμα, πηγή εντός της Polski Monopol Loteryjny επισημαίνει: ”Η PML θεωρεί ότι η Intralot δεν πέτυχε τα επίπεδα πωλήσεων που αναφέρονται στη συμφωνία. Οι Έλληνες αναφέρουν ότι η μόνη δυνατή κύρωση από αυτό είναι να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα αποκλειστικής διανομής των κουπονιών, όχι όμως συντομότερα από το 2009”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v