Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ονομασία Marfin Egnatia Bank από 2 Ιουλίου

Οι τραπεζικοί οργανισμοί Εγνατία Τράπεζα, Marfin Bank και Λαϊκή Ελλάς ανακοινώνουν ότι στις 30 Ιουνίου 2007 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγχώνευσης. Η τράπεζα θα λειτουργεί κατά συνέπεια από 2 Ιουλίου 2007 με τη νέα επωνυμία Marfin Egnatia Bank και συνεπώς οι καταθετικοί λογαριασμοί πελατείας των τριών τραπεζών μετατρέπονται αυτόματα σε αντίστοιχους λογαριασμούς στη Marfin Egnatia Bank.

Νέα ονομασία Marfin Egnatia Bank από 2 Ιουλίου
Οι τραπεζικοί οργανισμοί Εγνατία Τράπεζα, Marfin Bank και Λαϊκή Τράπεζα (Ελλάς) ανακοινώνουν ότι στις 30 Ιουνίου 2007 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγχώνευσης των τριών τραπεζών. Η τράπεζα θα λειτουργεί κατά συνέπεια από 2 Ιουλίου 2007 με τη νέα επωνυμία Marfin Egnatia Bank.

Ως συνέπεια της συγχώνευσης οι καταθετικοί λογαριασμοί πελατείας των τριών τραπεζών μετατρέπονται αυτόματα σε αντίστοιχους λογαριασμούς στη Marfin Egnatia Bank.

Για τους υφιστάμενους πελάτες καταθέσεων των τριών τραπεζών θα ισχύουν από τις 2 Ιουλίου 2007 οι κάτωθι λογαριασμοί:

* Ταμιευτήρια: το Απλό και το Επενδυτικό Ταμιευτήριο.

* Όψεως Ιδιωτών: ο Απλός Όψεως και το Salary Plus για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας.

* Όψεως Επιχειρήσεων: ο Άτοκος και ο Έντοκος λογαριασμός.

Η νέα τράπεζα παρέχει επίσης σειρά από προθεσμιακούς λογαριασμούς, με ιδιαίτερα ελκυστικά επιτόκια, με διαφορετικές δυνατότητες διάρκειας.

Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα εκδίδονται προϊόντα καταθέσεων εγγυημένου κεφαλαίου, η απόδοση των οποίων εξαρτάται από την κίνηση συγκεκριμένων αγορών (π.χ. αγορά συναλλάγματος, πετρελαίου, χρυσού, επιτοκίων, χρηματιστηρίων κ.λπ.).

Η ομαλή ολοκλήρωση της συγχώνευσης των τριών τραπεζών προϋποθέτει την ενοποίηση όλων των συστημάτων. Ενημερώνουμε το συναλλασσόμενο κοινό για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας όλων των συστημάτων εξυπηρέτησης από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου μέχρι το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες e-banking, phone banking, ούτε στο δίκτυο ATM της Λαϊκής Τράπεζας.

Ζητούμε την κατανόηση των πελατών για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία η οποία θα έχει περιορισμένη διάρκεια αλλά διασφαλίζει τη μετάβαση με ασφάλεια στα νέα συστήματα εξυπηρέτησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v