Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζα Πειραιώς: ”Χτίζει” σχέσεις με την Ιαπωνία

”Η ιαπωνική αγορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι εξοικειωμένη με την Ελλάδα. Αυτό που απαιτείται είναι ένα μεσομακροπρόθεσμο χτίσιμο, το οποίο μπορεί να αποδώσει αν οι Ιάπωνες διαχειριστές πειστούν για τις προοπτικές μας”, δήλωσε στο euro2day.gr ο αντιπρόεδρος της Πειραιώς κ. Γιώργος Προβόπουλος.

Τράπεζα Πειραιώς: ”Χτίζει” σχέσεις με την Ιαπωνία
”Μοναδική εμπειρία” χαρακτηρίζουν τα στελέχη της Πειραιώς τις παρουσιάσεις της τράπεζας που έκαναν στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα.

”Η ιαπωνική αγορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι εξοικειωμένη με την Ελλάδα. Αυτό που απαιτείται είναι ένα μεσομακροπρόθεσμο χτίσιμο, το οποίο μπορεί να αποδώσει αν οι Ιάπωνες διαχειριστές πειστούν για τις προοπτικές μας”, δήλωσε στο euro2day.gr ο αντιπρόεδρος της Πειραιώς κ. Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, που γύρισε από την ιαπωνική πρωτεύουσα αργά το Σάββατο.

Σε διάστημα τριών ημερών έγιναν 16 παρουσιάσεις σε ιαπωνικά funds, asset managers, επενδυτικές τράπεζες αλλά και ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, σε διεθνές επίπεδο. Το εγχείρημα θα επαναληφθεί και στο μέλλον, καθώς το χτίσιμο των σχέσεων εκτιμάται ότι θα πάρει καιρό.

Γ. Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v