Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρέλιας:Στις 2/7 η καταβολή μερίσματος 2,52 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος ύψους 2,52 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Καρέλιας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Ιουνίου 2007, με απαρτία 92,78%.

Καρέλιας:Στις 2/7 η καταβολή μερίσματος 2,52 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος ύψους 2,52 ευρώ ανά μετοχή
ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Καρέλιας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Ιουνίου 2007, με απαρτία 92,78%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την 21ην Ιουνίου τρέχοντος έτους. Η καταβολή θα γίνει στο χρονικό διάστημα από 2ας Ιουλίου 2007 έως 1ης Ιουλίου 2008 από το δίκτυο καταστημάτων της ALPHA BANK.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v