Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική - ΕΤΥΚ: Συμφώνησαν σε δεσμευτική διαιτησία

Ανοίγει ο δρόμος για επίλυση της διαφοράς μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της ΕΤΥΚ μέσω δεσμευτικής διαιτησίας καθώς οι ηγεσίες των δύο πλευρών, έπειτα από πολύωρες επαφές και διαβουλεύσεις που είχαν με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αντώνη Βασιλείου, συμφώνησαν να αποταθούν σε διαιτησία δεσμευτικού χαρακτήρα για επίλυση της διαφοράς.

Εθνική - ΕΤΥΚ: Συμφώνησαν σε δεσμευτική διαιτησία
Ανοίγει ο δρόμος για επίλυση της διαφοράς μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της ΕΤΥΚ μέσω δεσμευτικής διαιτησίας μεταδίδει το stockwatch.

Οι ηγεσίες των δύο πλευρών, έπειτα από πολύωρες επαφές και διαβουλεύσεις που είχαν με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αντώνη Βασιλείου, συμφώνησαν να αποταθούν σε διαιτησία δεσμευτικού χαρακτήρα για επίλυση της διαφοράς.

Η διαιτησία αυτή δεν υπάγεται αυστηρά στις διατάξεις του Κώδικα Βιομηχανιών ή του περί Διαιτησίας νόμου, αλλά είναι διαδικασία που ενδεχομένως να παίρνει στοιχεία τόσο από τον Κώδικα όσο και από το νόμο.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν μορφή διαιτησίας, η οποία θα τύχει επεξεργασίας από τους νομικούς τους συμβούλους. Το βασικό στοιχείο της συμφωνίας είναι ότι θα είναι δεσμευτική η διαιτησία.

Τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας (επιλογή διαιτητών, χρονοδιάγραμμα, όροι εντολής κ.λ.π.) θα επεξεργαστούν από τους δικηγόρους και το αποτέλεσμα θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη σε συνάντηση που αναμένεται να έχουν οι δύο πλευρές με τον Υπουργό Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v