Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Απορρίφθηκαν ασφαλιστικά μέτρα

Το Δ.Σ. της ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της εκτέλεσης της Διαιτητικής Απόφασης Νο 21/2005 που αφορά στην αποζημίωση της Εταιρείας από την Οικογένεια Πρωτοπαπά για την έλλειψη της εγγυημένης από αυτούς της Καθαρής Θέσης της ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ, οι οφειλέτες εισήγαγαν αυτοτελή αίτηση για παράταση της προσωρινής διαταγής για αναστολή εκτέλεσης της ανωτέρω Απόφασης. Η προσωρινή διαταγή απορρίφθηκε.

Αθηνά: Απορρίφθηκαν ασφαλιστικά μέτρα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στα πλαίσια της εκτέλεσης της Διαιτητικής Απόφασης Νο 21/2005 που αφορά στην αποζημίωση της Εταιρείας από την Οικογένεια Πρωτοπαπά για την έλλειψη της εγγυημένης από αυτούς της Καθαρής Θέσης της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ, η οποία απορροφήθηκε από την Εταιρεία, υπάρχουν οι παρακάτω εξελίξεις:

Την 4/6/2007 οι οφειλέτες Αθανάσιος και Αμαλία Πρωτοπαπά εισήγαγαν αυτοτελή αίτησή τους στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων, για παράταση της προσωρινής διαταγής για αναστολή εκτέλεσης της ανωτέρω Διαιτητικής Απόφασης. Η ανωτέρω προσωρινή διαταγή απορρίφθηκε.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης επίκειται η άμεση έναρξη της διαδικασίας από την Εταιρεία μας της εκτέλεσης της 21/2005 Διαιτητικής Απόφασης, αναμένεται πάντως η έκδοση απόφασης επί της κανονικής αιτήσεως αναστολής του άρθρου 938 Κ.ΠολΔ, που συζητήθηε την 1-6-2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v