Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Ενδοομιλικές αναδιαρθρώσεις συμμετοχών

Την ολοκλήρωση της πώλησης του 2,86% των μετοχών της εταιρίας Marfin Sec. προς την Επενδυτική Τραπεζα Ελλάδος και ποσοστού 5,91% των μετοχών της εταιρίας Marfin Global Asset Management προς τη Marfin Bank ανακοίνωσε η MIG, ενώ κοινοποίησε την πρόθεση μεταβίβασης του 50,1% της εσθονικής AS στη Marfin Popular.

MIG: Ενδοομιλικές αναδιαρθρώσεις συμμετοχών
Την ολοκλήρωση της πώλησης του 2,86% των μετοχών της εταιρίας MARFIN SECURITIES (CYPRUS) LTD προς την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ποσοστού 5,91% των μετοχών της εταιρίας MARFIN GLOBAL ASSET MANAGEMENT ΑΕΠΕΥ προς τη MARFIN BANK ΑΤΕ ανακοίνωσε η Marfin Investment Group Συμμετοχών.

Επίσης, η εταιρία ανακοινώνει ότι έχει προσυμφωνηθεί η μεταβίβαση και πώληση της συνολικής συμμετοχής της ποσοστού 50,12% στο μετοχικό κεφάλαιο της εσθονικής τραπεζικής εταιρίας AS SBM ΒANK προς τη MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD, υπό την αίρεση της λήψης των κατά νόμον αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.



Από την πλευρά της, η MPB με ανακοίνωσή της τονίζει ότι έχει προσυμφωνηθεί η απόκτηση ποσοστού 50,12% του μετοχικού κεφαλαίου της AS SBM PANK αντί τιμήματος που ανέρχεται σε 6.432.065 ευρώ.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η ως άνω απόκτηση τελεί υπό την αίρεση της λήψης των κατά νόμον αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές της Κύπρου και της Εσθονίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v