Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Παράταση δύο εβδομάδων στην πρόσκληση για τα 18.500 VLTs

Στις 15 Μαϊου και όχι στις 30 Απριλίου εκπνέει η προθεσμία της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους παραχωρησιούχους που θα εκμεταλλεύονται τα 18.500 από τα 35.000 VLTs. Αντίστοιχη παράταση και στις άλλες προθεσμίες

ΟΠΑΠ: Παράταση δύο εβδομάδων στην πρόσκληση για τα 18.500 VLTs

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από ελληνικές και διεθνείς εταιρείες να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραχωρησιούχων VLTs, επεκτείνει τo συνολικό χρονοδιάγραμμα καθώς και τις ενδιάμεσες προθεσμίες της διαδικασίας κατά 2 εβδομάδες.

Με βάση τη σχετική σύμβαση παραχώρησης που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με το δημόσιο, τα 16.500 VLTs θα βρίσκονται σε ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων (Play) που αναπτύσσει ο οργανισμός, ενώ τα υπόλοιπα 18.500 θα τα διαχειρίζονται 4 – 10 παραχωρησιούχοι οι οποίοι θα επιλεγούν μέσα από διεθνή διαγωνισμό.  Οι τελευταίοι απαιτείται να θέσουν τα VLTs σε πλήρη λειτουργία, σε αμιγείς χώρους, σε κάθε περίπτωση εντός 24 μηνών από την ημερομηνία παραχώρησης του δικαιώματος.

Την διαδικασία της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει η προκήρυξη ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την υποβολή των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους υποψήφιους παραχωρησιούχους. Η συμμετοχή στη διαδικασία της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v