Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ακύρωση της συμφωνίας με KKR Credit

Στην ακύρωση της συμφωνίας με την KKR προχώρησε ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, υπόθεση που είχε αναδείξει με σειρά δημοσιευμάτων το Euro2day.gr

Πειραιώς: Ακύρωση της συμφωνίας με KKR Credit

Σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πλέον επισήμως, την ακύρωση της συμφωνίας-πλαίσιο με την KKR προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Ως αιτιολογία αναφέρονται οι πρόσφατες εξελίξεις, υπονοώντας προφανώς την επικρατούσα αβεβαιότητα στο εγχώριο οικονομικό σκηνικό, λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Σημειώνεται ότι τo Euro2day.gr ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη συμφωνία με σειρά δημοσιευμάτων, που όλα ήταν απολύτως στοιχειοθετημένα, κι αφορούσαν βαριά ερωτήματα για την σκοπιμότητα της. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί την επίσημη πλέον δικαίωση μας.

Στην ανακοίνωση της, η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει:

Η Tράπεζα Πειραιώς σε συνέχεια του με αριθ. 1085/26.03.2015 εγγράφου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και των από 18.12.2014, 15.1.2015 και 16.1.2015 ανακοινώσεών της σε σχέση με την από 17.12.2014 συμφωνία πλαίσιο (Framework Agreement) μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της KKR Credit, ανακοινώνει ότι εξέπνευσε η περίοδος δεσμευτικής αποκλειστικότητας υπό την οποία τελούσε η προαναφερόμενη σύμβαση-πλαίσιο, και παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο, δεν ολοκληρώθηκαν λαμβανομένων υπ’ όψιν των πρόσφατων εξελίξεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v