Τριπλή διάκριση των Public στα Sales Excellence Awards

Τα Public απέσπασαν το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων και δύο χάλκινα βραβεία στις κατηγορίες Εξυπηρέτηση Πελατών και Παραγωγικότητα και Απόδοση.

Τριπλή διάκριση των Public στα Sales Excellence Awards

Τρία βραβεία απέσπασαν τα Public στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Silver για την Αύξηση Πωλήσεων, παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά το 2014 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 23% του τζίρου και αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 27%. Επιπλέον, απέσπασαν το βραβείο Bronze για την Παραγωγικότητα και Απόδοση και το βραβείο Bronze για την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Όπως δήλωσε ο κ. Θανάσης Δόσης, διευθυντής Δικτύου - Πωλήσεων Ελλάδος: «Τα 3 βραβεία στον θεσμό Sales Excellence awards 2014, επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας βέλτιστη εξυπηρέτηση και αυτήν τη χρονιά. Καθημερινός μας στόχος είναι οι πελάτες κάθε φορά που μας επισκέπτονται να απολαμβάνουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και να φεύγουν ευχαριστημένοι έχοντας ανακαλύψει προσφορές, ευκαιρίες και τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε 500.000 επώνυμα προϊόντα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v