Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Υπογράφεται η ΣΣΕ για το 2007

Στην υπογραφή της ΣΣΕ για το 2007 θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΕΥΑΘ, καθώς σήμερα 13-06-2007 περιήλθε στο πρωτόκολλο της ΕΥΑΘ, έγγραφο του ΟΜΕΔ, σύμφωνα με το οποίο μετά την αποδοχή από την πλευρά των εργαζομένων και ακολούθως από την Διοίκηση, της πρότασης του Μεσολαβητή κ. Νικολόπουλου Ανδρέα, τερματίζεται η διαδικασία Μεσολάβησης.

ΕΥΑΘ: Υπογράφεται η ΣΣΕ για το 2007
Στην υπογραφή της ΣΣΕ για το 2007 θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΕΥΑΘ, καθώς σήμερα 13-06-2007 περιήλθε στο πρωτόκολλο της ΕΥΑΘ, έγγραφο του ΟΜΕΔ (Οργανισμός Μεσολάβησης & Διαιτησίας), σύμφωνα με το οποίο μετά την αποδοχή από την πλευρά των εργαζομένων και ακολούθως από την Διοίκηση, της πρότασης του Μεσολαβητή κ. Νικολόπουλου Ανδρέα, τερματίζεται η διαδικασία Μεσολάβησης.

Σημειώνεται ότι η πρόταση του Μεσολαβητή αφορά αύξηση 3,9% στον βασικό μισθό και είναι μικρότερη από την πρόταση της Διοίκησης η οποία ήταν 3,75% στο σύνολο των αποδοχών, 150 ευρώ για το 3ο παιδί και 200 ευρώ για το 4ο παιδί και τρεις (3) υποτροφίες σε παιδιά εργαζομένων για μεταπτυχιακές σπουδές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v