Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τι είπε ο Β. Νειάδας σε παρουσίαση στην ΕΘΕ

Τη βεβαιότητά του ότι ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμη και στην περίπτωση που παρουσιαστεί εμπλοκή στον διαγωνισμό προμήθειας εξοπλισμού των 190 εκατ. ευρώ εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, κ. Βασίλης Νειάδας, στα πλαίσια της παρουσίασης του ΟΠΑΠ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

ΟΠΑΠ: Τι είπε ο Β. Νειάδας σε παρουσίαση στην ΕΘΕ
Τη βεβαιότητά του ότι ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμη και στην περίπτωση που παρουσιαστεί εμπλοκή στον διαγωνισμό προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού των 190 εκατ. ευρώ εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, κ. Βασίλης Νειάδας, στα πλαίσια της παρουσίασης του ΟΠΑΠ στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Ο κ. Νειάδας δήλωσε ότι θα μελετηθούν όλοι οι δυνατοί τρόποι αντιμετώπισης ενός ενδεχόμενου προβλήματος, αφήνοντας ανοιχτά τα ενδεχόμενα της επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού ή ακόμη και μιας σύμπραξης των διεκδικητών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της διαχείρισης του Πάμε Στοίχημα, δήλωσε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Intralot για το ενδεχόμενο παράτασης της συνεργασίας τους και μετά την 29η Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά δε τη μέχρι τώρα πορεία της αυτόνομης διαχείρισης του συστήματος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, συμπληρώνοντας ότι το όλο εγχείρημα θα αξιολογηθεί στο τέλος του 2007 και στο τέλος του 2009.

Αναφορικά με το 2007, οι στόχοι είναι:

Α) Σε επίπεδο εργασιών του στοιχήματος, να διατηρηθούν στα περυσινά επίπεδα χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Β) Το payout να κυμανθεί μεταξύ του 68%-69% (65,2% στο α’ τρίμηνο).

Γ) Το λειτουργικό κόστος του Πάμε Στοίχημα μαζί με τη διαφήμιση να κυμανθεί στο 4%, έτσι ώστε ένα 2%-3% των εσόδων του παιχνιδιού να το καρπωθούν οι μέτοχοι του οργανισμού.

Ι.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v