Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Μέρισμα 0,04 ευρώ ενέκρινε η Γ.Σ.

Μια αντίστοιχα πολύ καλή χρονιά σε σχέση με την περυσινή προβλέπεται να είναι το 2007 για την Profile, σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης, που έγιναν κατά τη σημερινή τακτική γενική συνέλευση. Η Γ.Σ. ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ για τη χρήση 2006.

Profile: Μέρισμα 0,04 ευρώ ενέκρινε η Γ.Σ.
Μια αντίστοιχα πολύ καλή χρονιά σε σχέση με την περυσινή προβλέπεται να είναι το 2007 για την Profile, σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εισηγμένης, που έγιναν κατά τη σημερινή τακτική γενική συνέλευση.

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της εταιρίας είναι υψηλότερο από πέρυσι ενώ διεκδικούνται έργα του δημοσίου ύψους 70 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων η συμμετοχή της Profile κυμαίνεται γύρω στα 50 εκατ. ευρώ.

Η σημερινή γενική συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή (+17,5% σε σχέση με πέρυσι), το οποίο δικαιούνται οι κάτοχοι της μετοχής έως και τις 3 Ιουλίου του 2007.

Από την 4η Ιουλίου 2007 , ημέρα Τετάρτη οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006.Η πληρωμή του μερίσματος θα ξεκινήσει από την 11η Ιουλίου.

Ενεκρίθη επίσης και η διεύρυνση του προϋπάρχοντος προγράμματος stock option, διευρύνοντας τον αριθμό των σχετικών μετοχών από τις 525.000 σε 975.000.

Σε ότι αφορά τη μετοχική διάρθρωση της εταιρίας, λίγο πάνω από το 60% ελέγχεται από το βασικό μέτοχο και τα στελέχη της εταιρίας, ένα 15% από θεσμικούς επενδυτές και τέλος, το 25% από Έλληνες μικροεπενδυτές.

Στους στόχους της εταιρίας συγκαταλέγεται και η διεκδίκηση έργων στο εξωτερικό, προκειμένου να διευρυνθεί περαιτέρω το ποσοστό των συγκεκριμένων έργων, τα οποία εφέτος ίσως και να ξεπεράσουν το 20% του συνολικού κύκλου εργασιών.

Στ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v