Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικής: Παραμένει εκτός ΕΤΑΤ ο ΛΑΚ

Διατηρήθηκε σε ισχύ η από 21.05.2007 προσωρινή διαταγή περί μη μεταβολής της κατάστασης ως προς τη διατήρηση του Λογαριασμού Διαχείρισης Κεφαλαίων Πρόσθετης Ασφάλισης Συμπληρωματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών αναφέρει σε ανακοίνωση της η Τράπεζα Αττικής. Αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων.

Αττικής: Παραμένει εκτός ΕΤΑΤ ο ΛΑΚ
Από την Τράπεζα Αττικής, γνωστοποιείται ότι την 08.06.2007 συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η με αριθμό έκθεσης κατάθεσης 111460/6254/2007 Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής, Λογαριασμού Διοίκησης και Διαχείρισης Κεφαλαίων για τη βελτίωση της ασφαλιστικής προστασίας του προσωπικού της Τράπεζας Αττικής και διαφόρων φυσικών προσώπων, η οποία στρέφεται κατά της Τράπεζας Αττικής, της Εθνικής Ασφαλιστικής και έχει ως αίτημα τη διατήρηση σε ισχύ του Λογαριασμού Διαχείρισης Κεφαλαίων Πρόσθετης Ασφάλισης Συμπληρωματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών και του με αριθμό 2642/7 ασφαλιστηρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διατηρήθηκε σε ισχύ η από 21.05.2007 προσωρινή διαταγή περί μη μεταβολής της κατάστασης ως προς τη διατήρηση του 2642/7 ασφαλιστηρίου. Αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v