Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kleemann: Απορροφά τη θυγατρικής της Moda Lift

Τη συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της Moda Lift, στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής της δομής του ομίλου και με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παραγωγικής της δυναμικότητας, αποφάσισε η Kleemann Hellas.

Kleemann: Απορροφά τη θυγατρικής της Moda Lift
Η εταιρία Kleemann Hellas ανακοινώνει ότι με βάση την απόφαση του Δ.Σ. της στις 19 Μαρτίου 2015 αποφάσισε να προχωρήσει ως μοναδική μέτοχος, στη συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής της εταιρία στην Ελλάδα Moda Lift ΑΒΕΕ, η οποία είχε αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία ειδικών ανελκυστήρων για την ελληνική αγορά.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η εισηγμένη, η κατακόρυφη αύξηση της δραστηριότητας του ομίλου στη διεθνή αγορά, όπου πραγματοποιείται σήμερα περίπου το 90% των πωλήσεων, σε συνδυασμό με την μείωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, επιβάλλουν την προσαρμογή της δομής του ομίλου στα νέα δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτό, με την προτεινόμενη συγχώνευση, σημειώνεται ότι οι πόροι της απορροφώμενης εταιρίας θα αξιοποιηθούν αποτελεσματικότερα από την απορροφούσα δημιουργώντας συνέργειες και ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παραγωγική της δυναμικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v