Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς- Ελληνική: Διαψεύδουν το Bloomberg

H Τράπεζα Πειραιώς διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βρίσκεται σε συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις για συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα, όπως φέρεται να έχει δηλώσει στέλεχος της τελευταίας σε σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, και δεν προτίθεται να εξετάσει παρόμοιο ενδεχόμενο στο μέλλον. Ωστόσο και Ελληνική Τράπεζα διαψεύδει το δημοσίευμα του Bloomberg.

Πειραιώς- Ελληνική: Διαψεύδουν το Bloomberg
H Τράπεζα Πειραιώς διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βρίσκεται σε συνομιλίες ή διαπραγματεύσεις για συνεργασία με την κυπριακή Ελληνική Τράπεζα, όπως φέρεται να έχει δηλώσει στέλεχος της τελευταίας σε σημερινό ηλεκτρονικό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, και δεν προτίθεται να εξετάσει παρόμοιο ενδεχόμενο στο μέλλον.

Και η Ελληνική Τράπεζα διαψεύδει το δημοσίευμα του Πρακτορείου Bloomberg περί συζητήσεων με τον όμιλο Πειραιώς, αποδίδοντας το δημοσίευμα σε σφάλμα του συντάκτη.

Μιλώντας στο euro2day.gr ο διευθυντής οργάνωσης και ανάπτυξης του κυπριακού συγκροτήματος κ. Γ. Τελώνης υποστήριξε ότι η Τράπεζα βαδίζει αυτόνομα και ότι οι προοπτικές της είναι ιδιαίτερα θετικές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v