Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Εγκρίθηκε μέρισμα 0,32 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006 ενέκρινε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Frigoglass. Στις 13 Ιουνίου η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος.

Frigoglass: Εγκρίθηκε μέρισμα 0,32 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006 ενέκρινε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Frigoglass.

Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αυξημένο σε σχέση με το μέρισμα που διένειμε η εταιρεία για τη χρήση του 2005 κατά 60%, ορίσθηκε η Τετάρτη 13 Ιουνίου και η ημερομηνία έναρξης καταβολής του ορίσθηκε η 20η Ιουνίου.

Υιοθετήθηκε πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρίας.



Επίσης, εγκρίθηκε η εκλογή νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα ακόλουθα πρόσωπα: κ. Χαράλαμπος Δαυίδ, κ. Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος, κ. Δημήτριος Λόης, κ. Λουκάς Κόμης, κ. Eυάγγελος Καλούσης, κ. Χριστόδουλος-Robert Λεβέντης, κα Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, κ. Βίκτωρ Πιζάντε, κ. Bασίλειος Φουρλής.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα λήξει κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μέχρι την 30η Ιουνίου 2009.

Σημειώνεται, ότι η εταιρία εξακολουθεί να εξετάζει την επέκτασή της σε νέες χώρες που φαίνεται ότι προσφέρουν ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης και ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση του δυναμικού της παγκοσμίως, λαμβάνοντας υπ ’όψιν τη βάση προμηθευτών, τις βελτιστοποιημένες δομές κόστους, και την πρόσβαση σε ανθρώπινο δυναμικό.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με τη στρατηγική βελτιστοποίησης της παραγωγικής της διαδικασίας, η εταιρεία επενδύει σε αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας στη Ρωσία και στη Ρουμανία, ενώ η μεταφορά της παραγωγής από την Ιρλανδία στην Πολωνία έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε τέλος, ότι η λειτουργία του εργοστασίου στην Κίνα τοποθετείται για το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Α.Γ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v