Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Spider: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/4 για τροποποίηση ομολογιακού

Την τροποποίηση υφιστάμενου κοινού ομολογιακού δανείου, αρχικού ποσού 8 εκατ. ευρώ, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Spider που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου.

Spider: Έκτακτη Γ.Σ. στις 15/4 για τροποποίηση ομολογιακού
Η εταιρία Spider συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 10.00, στα γραφεία της στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, Δήμου Ζίτσας, Νομού Ιωαννίνων, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση υφιστάμενου κοινού Ομολογιακού Δανείου εκδόσεως της εταιρίας «Μεταλλοβιομηχανία Ν. Πέτσιος και Υιοί Ανώνυμος Εταιρία», αρχικού ποσού 8 εκατ. ευρώ, βάσει του από 29/03/2007 Προγράμματος Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου με Συμβάσεις Διοργάνωσης, Διαχείρισης και Εκπροσώπησης του Ομολογιακού Δανείου και Κάλυψης και Πρωτογενούς Διαθέσεως των Ομολογιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003 (Εκπρόσωπος του Ομολογιακού Δανείου η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.).

2. Τροποποίηση των κάθε χαρακτήρα και τίτλου συμβάσεων δανείων που η εταιρία είχε καταρτίσει με τις τράπεζες «Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ», «Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» ήδη «Alpha Bank A.E.», «Τράπεζα Αττικής Α.Ε.», «Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου Συν.Π.Ε.», «Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος» και «Τράπεζα Κύπρου» (ήδη «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», «EFG Eurobank - Ergasias AE» και «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΑΤΕ», με όρους και συμφωνίες κατά την κρίση του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να καταρτίσει με τους δανειστές κάθε σύμβαση που εξασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας, με όρους και συμφωνίες κατά την κρίση του.

4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε όλα ή ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καλούνται οι μέτοχοι σε επαναληπτική γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 στον ίδιο τόπο. Σημειώνεται ότι δε θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 29 του ΚΝ 2190/1920 όπως ισχύει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v