Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Σύμβαση με OHIM ύψους 21 εκατ. ευρώ

Η Intrasoft International υπέγραψε σύμβαση-πλαίσιο για τη συντήρηση του λογισμικού των κεντρικών επιχειρησιακών συστημάτων του Γραφείου Εναρμόνισης της Εσωτερικής Αγοράς (OHIM), με έδρα το Αλικάντε της Ισπανίας. Η 7-ετής σύμβαση έχει προϋπολογισμό 21 εκατ. ευρώ.

Intrasoft: Σύμβαση με OHIM ύψους 21 εκατ. ευρώ
Η Intrasoft International υπέγραψε σύμβαση-πλαίσιο για τη συντήρηση του λογισμικού των κεντρικών επιχειρησιακών συστημάτων του Γραφείου Εναρμόνισης της Εσωτερικής Αγοράς (OHIM), με έδρα το Αλικάντε της Ισπανίας.

Η 7-ετής σύμβαση έχει προϋπολογισμό 21 εκατ. ευρώ και κατακυρώθηκε στην Intrasoft International μετά από διαγωνισμό όπου συμμετείχαν ακόμη 10 διεθνείς κοινοπραξίες.

Ο OHIM λειτουργεί ως κεντρική υπηρεσία για την εγγραφή εμπορικών σημάτων και προτύπων, προκειμένου αυτά να προστατεύονται στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα συστήματα πληροφορικής του ΟΗΙΜ διευκολύνουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που αφορούν τα Κοινοτικά Εμπορικά Σήματα, τα Διεθνή Εμπορικά Σήματα και τα Κατοχυρωμένα Κοινοτικά Πρότυπα, και είναι ζωτικής σημασίας για ένα μεγάλο αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών χρηστών. Επίσης έχει αναπτυχθεί ένα σύστημα ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-Business) για την υποστήριξη των ηλεκτρονικών αιτήσεων, επικοινωνιών καθώς και για την ηλεκτρονική αναζήτηση Εμπορικών Σημάτων και Προτύπων.

Η σύμβαση αφορά στην υποστήριξη του απρόσκοπτου χειρισμού του μεγάλου αριθμού αιτήσεων του OHIM. Στο έργο αναμένεται να απασχοληθούν 35 μηχανικοί λογισμικού το χρόνο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και κρίσιμο έργο, το οποίο συνδυάζει πολυδιάστατες λειτουργίες, εξωτερική διαχείριση, συνδυασμένους πόρους, καθώς και υψηλή διαθεσιμότητα σε ειδικευμένο προσωπικό.

Με τη νέα αυτή σύμβαση η Intrasoft International καθιερώνει την παρουσία της στην Ισπανία και ενισχύει τη θέση της στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής για τους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Η εταιρία βρίσκεται ανάμεσα τους κορυφαίους προμηθευτές πανευρωπαϊκά, έχοντας την ικανότητα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών τομέων, δραστηριοτήτων και γεωγραφικών περιοχών ανά την Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v