Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση πιστωτικών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των καινοτόμων πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα, 4 Ιούνιου 2007, στον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου ”Jockey’s Country Club”.

Παρουσίαση πιστωτικών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W”
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των καινοτόμων πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD σε ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα, 4 Ιούνιου 2007, στον Ιππικό Όμιλο Τατοΐου ”Jockey’s Country Club”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση του προφίλ της δυναμικής εταιρείας D&W και της πρωτοποριακής ιδέας που οδήγησε στη δημιουργία των καινοτόμων αυτών προϊόντων, ενώ την εταιρεία D&W εκπροσώπησαν τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μιχάλης Γουλανδρής, κ. Σταμάτης Θειακός και κ. Μενέλαος Κυριακόπουλος.

Στη συνέχεια ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των εξειδικευμένων υπηρεσιών και των προνομίων που συνοδεύουν τις δύο νέες πιστωτικές κάρτες ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD αντίστοιχα, από τον κ. Βασίλη Κουτεντάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς Κάρτες Α.Ε. και βοηθό Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς και ακολούθως από τον κ. Βασίλη Παρλαβάντζα, Διευθυντή Διεύθυνσης Marketing και Πωλήσεων καρτών.

Παράλληλα με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, Αντιπρόεδρος και Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Σπύρος Παπασπύρου Γεν. Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και πολλά ακόμη ηγετικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι πιστωτικές κάρτες ”Τράπεζα Πειραιώς –D&W”, οι οποίες αποτελούν το όχημα για την επίτευξη νέων κερδοφόρων συνεργασιών και την πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο επιχειρήσεων και πελατών, καθώς και σε πληθώρα προνομίων για επιχειρήσεις-μέλη και καταναλωτές, παρουσιάστηκαν σε πλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, τραπεζικό κλάδο καθώς και δημοσιογράφων προσελκύοντας το ζωηρό ενδιαφέρον τους για την ένταξή τους στο συνεργαζόμενο δίκτυο το οποίο σχηματίζει τον ”κύκλο του κέρδους”.

H εμπορική τοποθέτηση των πρωτοποριακών πιστωτικών καρτών ”Τράπεζα Πειραιώς – D&W” VISA και MASTERCARD στην ελληνική αγορά αναμένεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, χάρη στο ισχυρό δίκτυο συνεργατών της εταιρείας D&W, σε συνδυασμό με το κύρος και την αξιοπιστία της Τράπεζας Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v