Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ:Μη ελκυστική η προσφορά Σαουίρις για Tellas

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και για την πώληση του ποσοστού στην Tellas και για την παραμονή της στην εταιρία άφησε με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Τ. Αθανασόπουλος, μετά από συνάντηση με τον Γ. Αλογοσκούφη. Μη ελκυστική χαρακτηρίζει την προσφορά ανώτατη πηγή του ΥΠΟΙΚ.

ΥΠΟΙΚ:Μη ελκυστική η προσφορά Σαουίρις για Tellas
της Ελενας Λάσκαρη

Δε φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική η προσφορά” τονίζει κορυφαίο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομίας όταν καλείται να σχολιάσει την πρόταση Σαουίρις για την Tellas, τοποθέτηση η οποία ενδεχομένως να συνδέεται και με προσπάθεια αύξησης του τιμήματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Τ. Αθανασόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γ. Αλογοσκούφη άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την πώληση του ποσοστού στην Tellas και για την παραμονή της στην εταιρία.

”Συζητάμε αν υπάρχει σκοπιμότητα παραμονής της ΔΕΗ στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών λαμβάνοντας υπόψη και την πανευρωπαϊκή τάση όπου εταιρίες ενέργειας εισήλθαν στις τηλεπικοινωνίες στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για να αποχωρήσουν δέκα χρόνια αργότερα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.”

Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση επί του παρόντος πρόσθεσε ο κ. Αθανασόπουλος, συμπληρώνοντας ότι το πολιτικό περιβάλλον δεν μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις της διοίκησης μιας επιχείρησης, οι οποίες λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Τάκη Αθανασόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της εταιρίας, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v