Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Απόλυτη ικανοποίηση από Τουρκία

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν στην Alpha Bank από την έως τώρα παρουσία τους στην Τουρκία. Και σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάζουν σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, να προχωρήσουν σε νέα επεκτατικά βήματα.

Alpha: Απόλυτη ικανοποίηση από Τουρκία
του Γιώργου Μαντέλα

Στην Alpha Bank περιμένουν την έγκριση των αρμοδίων τουρκικών αρχών προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η εξαγορά τράπεζας που πραγματοποίησαν στη γειτονική χώρα πριν από μερικούς μήνες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν έλθει η κρίσιμη ώρα. Έτσι από σήμερα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη κλιμάκιο της τράπεζας, προκειμένου να δουλέψει πάνω στα νέα προϊόντα, καταναλωτικά και στεγαστικά, που θα διαθέτει στο μέλλον η τουρκική θυγατρική.

Από την Alpha δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την έως τώρα παρουσία τους στη γειτονική χώρα και δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να την επεκτείνουν, μέσω νέων εξαγορών. ”Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι κι από τη συνεργασία μας με τον όμιλο Ανατολού” (πρόκειται για τον όμιλο που ίδρυσε την τράπεζα) δήλωσε χαρακτηριστικά αρμόδια πηγή της ελληνικής τράπεζας.

Από την ίδια πηγή, τέλος, επισημαίνεται ότι ”η τράπεζα εξετάζει γενικά και την αγορά της Ουκρανίας, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο εκεί”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v