Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Εξαγορά πλειοψηφίας της ΚΕΤΑ (Hilton Cyprus)

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της πλειοψηφίας (64,3%) του μετοχικού κεφαλαίου της Κυπριακής Δημόσιας Εταιρείας Τουριστικής Αναπτύξεως Λτδ (ΚΕΤΑ) ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Hilton Cyprus στη Λευκωσία, από την θυγατρική της MIG Leisure Ltd, έναντι 58,5 εκατ. ευρώ, γνωστοποίησε η Marfin Investment Group (MIG).

MIG: Εξαγορά πλειοψηφίας της ΚΕΤΑ (Hilton Cyprus)
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της πλειοψηφίας (64,3%) του μετοχικού κεφαλαίου της Κυπριακής Δημόσιας Εταιρείας Τουριστικής Αναπτύξεως Λτδ (ΚΕΤΑ) ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Hilton Cyprus στη Λευκωσία, από την θυγατρική της, MIG Leisure Ltd, γνωστοποίησε η Marfin Investment Group (MIG).

Το τίμημα της εξαγοράς είναι 58,5 εκατ. ευρώ, ή 30,47 ευρώ ανά μετοχή και θα καταβληθεί σε μετρητά. Στην εταιρεία MIG Leisure Ltd, μέτοχοι είναι η Marfin Investment Group κατά 65% και η Dubai Financial κατά 35%.

Η πώληση και η μεταβίβαση των μετοχών τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου”.

Ως έχει ήδη δημοσίως ανακοινωθεί, η Marfin Popular Bank έχει ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG σχετικά με την πρόθεσή της να μην ασκήσει τα δικαιώματα συμμετοχής της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της MIG που αποφασίστηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της MIG της 29.03.2007.

Κατά συνέπεια, σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της πιο πάνω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της MIG, το ποσοστό της Marfin Popular Bank Public Co Ltd στο μετοχικό κεφάλαιο της MIG θα περιορισθεί σε ποσοστό 6,35% περίπου, με αποτέλεσμα η MIG Leisure Ltd να παύσει να αποτελεί θυγατρική της Marfin Popular Bank Public Co Ltd.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v