Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική ΕΕΓΑ: Δεν διανέμει μέρισμα

Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας Εθνική ΕΕΓΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2007 με απαρτία 79,48%. Επικυρώθηκε η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Εθνική ΕΕΓΑ: Δεν διανέμει μέρισμα
Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας Εθνική ΕΕΓΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2007 με απαρτία 79,48%.

Επιπλέον, σημειώνεται, ότι η Γ.Σ. επικύρωσε την εκλογή του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρου Τουρκολιά του Γεωργίου (29.5.2006) ως Αντιπροέδρου του Δ.Σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος (29.5.2006) μη εκτελεστικού μέλους και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστρατίου Γεωργίου Αράπογλου του Αθανασίου του οποίου την θέση ως Προέδρου του Δ.Σ. κατέλαβε το εκτελεστικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Δούκας-Παύλος Παλαιολόγος.

Επίσης, επικύρωσε την εκλογή των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ιωάννη Πετσαλάκη του Σταύρου και Νικολάου Κοντοσώρου του Ιωάννη (29.11.2006), σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μη εκτελεστικών μελών κ.κ. Ιωάννη Κόλλια του Χρήστου και Ιωάννη Πολίτη του Νικολάου (29.11.2006), καθώς και την εκλογή του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κας Χρυσούλας Κυριακοπούλου του Αθανασίου (27.4.2007) σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος (27.4.2007) κου Βασιλείου Φουρλή του Στυλιανού.

Τέλος, ορίσθηκε με την ιδιότητα του ανεξαρτήτου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. το μέχρι σήμερα μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Παναγιωτόπουλος του Βασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v