Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης η ΕΚΤΕΡ

Στην έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών Ηφαιστος και Αστρον προχώρησε η γ.σ της ΕΚΤΕΡ, για την απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης. Βάσει της σχέσης ανταλλαγής, οι μέτοχοι της Ηφαιστός θα ανταλλάξουν 1 παλιά μετοχή με 6,25 νέες μετοχές της απορροφούσας.

Προς απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης η ΕΚΤΕΡ
Με ποσοστό απαρτίας 52,94%, εγκρίθηκε από την α΄επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας ΕΚΤΕΡ, το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΕΚΤΕΡ, των ανωνύμων εταιριών Ηφαιστος και Αστρον, για την απόκτηση του εργοληπτικού πτυχίου 6ης τάξης.

Επίσης, εγκρίθηκε και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, από 0,30 ευρώ σε 0,56 ευρώ έκαστη.. Συγκεκριμένα, στο νέο μετοχικό κεφάλαιο θα εμπεριέχεται το ποσοστό της Ηφαιστος ενώ το μετοχικό κεφάλαιο της Αστρον αποσβένεται λόγω σύγχυσης. Ετσι, το μετοχικό κεφάλαιο μετά τη συγχώνευση διαμορφώνεται στα 6.300.000 ευρώ που διαιρείται σε 11.250.000 μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,56 ευρώ η κάθε μία.

Βάσει των παραπάνω, οι μέτοχοι της ΕΚΤΕΡ θα ανταλλάξουν μια παλαιά μετοχή, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ με μία νέα μετοχή, ονομαστικής αξίας 0,56 ευρώ.

Οι μέτοχοι της Ηφαιστος θα ανταλλάξουν μια παλαιά μετοχή τους, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ, με 6,25 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,56 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v