Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Μέρισμα 0,11 ευρώ - αποκοπή 5/6

Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ, που συνήλθε σήμερα 1η Ιουνίου. Ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η 5-6-2007.

ΕΥΔΑΠ: Μέρισμα 0,11 ευρώ - αποκοπή 5/6
Τη διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2006, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ, που συνήλθε σήμερα 1η Ιουνίου, με απαρτία 71,34%.

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α της 4-6-2007. Ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η 5-6-2007 και η πληρωμή θα γίνει από την Αγροτική Τράπεζα την 13-6-2007 με την διαδικασία που ορίζει ο νέος κανονισμός του Χ.Α..

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ Κωνσταντίνος Κωστούλας, τόνισε ότι η ΕΥΔΑΠ υλοποιεί έργα στρατηγικής σημασίας τόσο για την αναπτυξιακή της πορεία, όσο και για την αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των πολιτών.

Η υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας νερού και λυμάτων, η αναβάθμιση του δικτύου, η ενσωμάτωση τεχνολογιών προσανατολισμένων στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης με προσανατολισμό στις ανάγκες των πελατών αποτελούν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους κινείται η αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας, αποδεικνύοντας ότι η ενδυνάμωση των οικονομικών της μεγεθών δεν αποκλείει την ανάδειξη του κοινωνικού της προσώπου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος επεσήμανε ότι το 2006 χαρακτηρίστηκε από την απρόσκοπτη προσπάθεια να τεθούν βάσεις και να πραγματοποιηθούν στρατηγικοί στόχοι εκσυγχρονισμού της Εταιρείας, με προοπτική υλοποίησης πενταετίας.

Το 2006, πρόσθεσε, υλοποιήθηκε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού ανάπτυξης δραστηριοτήτων μέσω γεωγραφικής επέκτασης του δικτύου της εταιρίας. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν η μεταβίβαση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Λυκόβρυσης στην ΕΥΔΑΠ, ενώ επίκειται η μεταβίβαση των δικτύων ύδρευσης της Νέας Περάμου και συνεχίζονται οι συζητήσεις για απορρόφηση και άλλων δημοτικών δικτύων.

Επεσήμανε, τέλος, ότι τα αποτελέσματα συνεχίζουν την άριστη πορεία τους και το Α’ τρίμηνο του 2007, παρουσιάζοντας αύξηση 75% και διαμορφώθηκαν στα 3,1 εκατ. ευρώ, από 1,8 εκατ. ευρώ του αντιστοίχου τριμήνου του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v