Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σπάρτακο

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο σωματείο της ΔΕΗ Σπάρτακος, πρώτο με 1.177 ψήφους αναδείχθηκε το ψηφοδέλτιο ΔΡΑΣΕ, του σημερινού προέδρου του σωματείου Γιώργου Αδαμίδη.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σπάρτακο
Το ψηφοδέλτιο του σημερινού προέδρου του σωματείου της ΔΕΗ Σπάρτακος Γιώργου Αδαμίδη, αναδείχθηκε πρώτο με 1.177 ψήφους στις προτιμήσεις των μελών του, κατά τις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν εχθές.

Συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, συμμετείχαν 2.982 μέλη του. Η παράταξη ΔΡΑΣΕ στην οποία συμμετέχουν συνδικαλιστές προερχόμενοι κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, αλλά πλέον έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, έλαβε 1.177 ψήφους (39,4%) και εκλέγει 12 μέλη στο Δ.Σ.

Η παράταξη ΚΟΙΡΙΞΕ με επικεφαλής τον σημερινό γραμματέα του σωματείου Θανάση Μάστορα και συνδικαλιστές προερχόμενους από τη ΔΑΚΕ, έλαβε 1.114 ψήφους (37,54%) και εκλέγει 12 μέλη του Δ.Σ.

Η παράταξη ΜΕΤΑ που είναι η επίσημη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε 404 ψήφους (13,54%) και εκλέγει 4 μέλη του Δ.Σ. και τέλος η παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία που πρόσκειται στο ΚΚΕ έλαβε 287 ψήφους (9,62%) και εκλέγει 3 μέλη στο Δ.Σ.

Τα μέλη του συγκεκριμένου σωματείου εργάζονται στη μητρική ΔΕΗ, δηλαδή στα ορυχεία και στις μονάδες παραγωγής κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Η παράταξη ΔΡΑΣΕ τη μεγαλύτερη δύναμη εμφανίζει στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου (394 ψήφους) και στη συνέχεια στο ορυχείο Αμυνταίου (206 ψήφους). Η παράταξη ΚΟΙΡΙΞΕ στο ορυχείο Αμυνταίου (138) και στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου (128). Η παράταξη ΜΕΤΑ στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου (128) και στο Ορυχείο Κύριο Πεδίο (83) και τέλος η Αγων. Συνεργασία στο ορυχείο Κύριο Πεδίο και ΑΗΣ Αμυνταίου (86 και 40 αντιστοίχως).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v