Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Τυχερών Παιχνιδιών η ΙΝΛΟΤ

Στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Τυχερών παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Μαΐου στη Βουδαπέστη μετείχε η Intralot. Την έκθεση επισκέφθηκαν συνολικά πάνω από 600 επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

Στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Τυχερών Παιχνιδιών η ΙΝΛΟΤ
Στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Τυχερών παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Μαΐου στη Βουδαπέστη μετείχε η Intralot.

Στην έκθεση που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση Τυχερών Παιχνιδιών – EL (European Lotteries), συνολικά πάνω από 600 επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών πραγματοποίησαν επισκέψεις και ήρθαν σε επαφή με τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών.

Το περίπτερο της INTRALOT προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το φάσμα των προϊόντων της εταιρίας.

Οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πληροφοριακά συστήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Intralot στους πελάτες της ανά τον κόσμο, την εκτεταμένη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 400 διαφορετικά είδη παιχνιδιών και τα τερματικά υψηλής πιστότητας, με το πρόσφατα βραβευμένο πρωτοποριακό τερματικό microLOT να ελκύει περισσότερο την προσοχή των επισκεπτών.

Επίσης, στο περίπτερο της INTRALOT παρουσιάστηκε το σύστημα EMS (Electronic Monitoring System) το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί στη Νέα Ζηλανδία και το οποίο συμβάλλει στην προσπάθεια του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας για την πάταξη του παράνομου στοιχηματισμού.

Με τη χρήση του EMS τίθεται σε άμεσο έλεγχο κάθε προσπάθεια παράνομου στοιχηματισμού και γενικά κάθε ενέργεια που σαν στόχο έχει να πλήξει τα συμφέροντα των παικτών και των κρατικών εσόδων που απορρέουν από τη διάθεση τυχερών παιχνιδιών.

Παράλληλα, σε πάνελ του συνεδρίου με θέμα ”How to attract New Players in a Restrictive Marketing Environment”, ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής Διεθνών Λειτουργιών της INTRALOT, μίλησε σχετικά με τη νέα γενιά παικτών τυχερών παιχνιδιών τις απαιτήσεις των οποίων πρέπει να καλύπτουν οι σύγχρονες Λοταρίες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα και ιδιαίτερα το Internet.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στην ανάγκη δημιουργίας ενός ασφαλέστερου και πιο υπεύθυνου περιβάλλοντος παιχνιδιού για τη σωστή ενημέρωση και την εν γένει προστασία των παικτών και ιδιαίτερα την αποτροπή συμμετοχής των ανηλίκων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v