Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ACE Hellas η αντιπροσώπευση της CSI σε Ελλάδα και Κύπρο

Τη διανομή και υποστήριξη στην Ελλάδα και στην Κύπρο των προϊόντων της Computers and Structures Inc., η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών, ανέλαβε η ACE Hellas.

Στην ACE Hellas η αντιπροσώπευση της CSI σε Ελλάδα και Κύπρο
H ACE Hellas, εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με εξειδίκευση κυρίως σε τεχνικές εφαρμογές για μηχανικούς, μέλος του ομίλου Quest Συμμετοχών, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Computers and Structures Inc. (CSI), μια εταιρία που αναγνωρίζεται διεθνώς ως ηγέτιδα στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών.

Όπως σημειώνεται, το λογισμικό της CSI χρησιμοποιείται από χιλιάδες τεχνικές εταιρίες σε περισσότερες από 160 χώρες για το σχεδιασμό μεγάλων έργων, συμπεριλαμβανομένων του Taipei 101 Tower στην Ταϊβάν, του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη, του Ολυμπιακού Σταδίου του Πεκίνου και της καλωδιωτής γέφυρας Centenario στη διώρυγα του Παναμά.

Το λογισμικό της CSI -η οποία ιδρύθηκε το 1975- είναι βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης, καθιστώντας το την πιο αξιόπιστη επιλογή για τους απαιτητικούς επαγγελματίες μηχανικούς διεθνώς. Τα πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει η CSI είναι τα: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Καθεμιά από αυτές τις εφαρμογές λογισμικού προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και εργαλεία προσαρμοσμένα σε διαφορετικούς τύπους κατασκευών, επιτρέποντας στους μελετητές να βρουν την κατάλληλη λύση για το αντικείμενο εργασίας τους.

Το SAP2000 είναι εφαρμογή ανάλυσης και διαστασιολόγησης παντός είδους κατασκευών και προορίζεται για χρήση σε δομικά έργα μεγάλης κλίμακας, όπως τα φράγματα, οι πύργοι επικοινωνιών, τα στάδια, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.ά.

Το ETABS έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση στην ανάλυση και το σχεδιασμό πολυώροφων εμπορικών και οικιστικών κτιρίων, όπως κτίρια γραφείων, διαμερισμάτων και νοσοκομείων και κάθε είδους κτιριακής κατασκευής.

Αντίστοιχα το CSiBridge προσφέρει ισχυρές δυνατότητες παραμετρικής σχεδίασης για γέφυρες οπλισμένου σκυροδέματος και χάλυβα.

Το SAFE System αποτελεί μια αποτελεσματική και ισχυρή εφαρμογή για τη μελέτη και το σχεδιασμό πλακών και θεμελίων από σκυρόδεμα, με ή χωρίς προένταση.

Τέλος, το PERFORM-3D είναι ένα εργαλείο μη γραμμικής ανάλυσης για την αποτίμηση των κατασκευών με κριτήρια επιτελεστικότητας.

Σύμφωνα με την ACE Hellas, διαθέτοντας έμψυχο δυναμικό, αποτελούμενο από επαγγελματίες δομικούς μηχανικούς, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, αλλά και με ενεργό συμμετοχή στη διεθνή κοινότητα δομικής μηχανικής, η CSI παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης λογισμικού δομικών έργων για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Οι χρήστες των προϊόντων της CSI έχουν τη σιγουριά που προσφέρει η χρήση των καλύτερων εργαλείων σχεδίασης δομικών έργων, τα οποία υποστηρίζονται από μια εταιρεία που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ καινοτομίας, ενώ παραμένει και δεσμευμένη στην αποστολή της κάλυψης όλων των διαρκώς εξελισσόμενων αναγκών του επαγγέλματος των δομικών μηχανικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v